SUBWAY® deschide primul restaurant drive-thru din România

Data: 1/7/2014

SUBWAY® anunță colaborarea cu Petrom și propune sibienilor o gustare rapidă și proaspătă în primul restaurant SUBWAY® de tip drive-thru din România. Astfel, toții fanii SUBWAY® împreună cu toți conducătorii auto sunt invitați să viziteze noul restaurant SUBWAY® deschis în incinta stației Petrom Veștem, de la intrarea în orașul Sibiu.
 
Noul SUBWAY® este al doilea restaurant deschis în Sibiu și primul de tip drive-through din țară. Unitatea vine în sprijinul clienților grăbiți care doresc o alternativă pentru un prânz rapid. În acest sens, restuarantul este prevăzut cu un sistem de comandă modern și aparatură de ultimă generație care asigură servirea rapidă a clienților. Artiștii sandvișurilor sunt pregătiți să personalizeze gustările în funcție de preferințele fiecăruia, astfel încât toți fanii să se poată bucura de aceleași ingrediente în milioane de combinații delicioase.

Restaurantul are o suprafață de 160 mp și este capabil să asigure servirea a peste 64 persoane zilnic. Restaurantul are un concept de design nou și modern denumit Decor Metropolitan și va fi deschis 24/7. Restaurantul SUBWAY® este amplasat într-o locație strategică, la intrarea pe autostrada Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai importante autostrăzi, cu un trafic ce depășește un million de autovehicule zilnic.

Sursa: http://www.eva.ro/actualitate/subwayr-deschide-primul-restaurant-drive-thru-din-romania-articol-62995.html