Subway poate ajunge la Braşov în benzinăriile Petrom şi OMV

Data: 1/7/2014

Restaurante fast-food Subway, farmacii, service-uri auto sau ghişee pentru cumpărarea poliţelor de asigurare – toate acestea vor fi găsite în benzinăriile OMV şi Petrom . Modelul de business va fi implementat în curând în toată ţara, după ce, săptămâna trecută, la Sibiu, s-a deschis o benzinăriei OMV Petrom cu restaurant Subway inclus.

„Este o premieră în România, însă acest model este validat internaţional. Avem în vedere deschiderea, în cadrul benzinăriilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghişee de unde pot fi achiziţionate poliţe de asigurare. Acestea vor funcţiona în spaţii închiriate către parteneri OMV Petrom. Credem că există o tendinţă de creştere a ponderii serviciilor auxiliare în benzinării. Aceasta răspunde nevoilor clientului modern, foarte activ, de a avea acces dintr-un singur loc la o gama extinsă de servicii şi produse”, a declarat Adrian Nicolaescu, senior head of retail din OMV Petrom, citat de mediafax.ro.
OMV Petrom deţine în România o reţea de 545 staţii de distribuţie a carburanţilor, dintre care, 392 operate sub brandul Petrom (dintre care cinci în municipiul Braşov) şi 153 sub brandul OMV (din care trei în municipiul Braşov).

Sursa: http://www.bizbrasov.ro/2014/07/01/subway-poate-ajunge-la-brasov-benzinariile-petrom-si-omv/